Vaas - Vase Portugal small Brown
Artikelnummer: 12.17.022

Met dit moderne vaasje uit Thailand vrolijk je jouw interieur helemaal op. Je kunt dit kleine vaasje met mooie bloemen vullen, maar leeg is het vaasje ook een prachtige woonaccessoire!

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Laura de Monchy - echt Hollands design!
  • Ook verkrijgbaar in lichtblauw, geel, donkergroen en rood (allemaal semi-mat).
  • Hoogte: 15 cm.
  • De vazen zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 

 

Sender

Dit prachtige vaasje is gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein maken en beschilderen zij met de hand. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht. Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.

Return

De productie van de porseleinen producten zorgt voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Dit draagt bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 19,95

Hoogte 15 cm
Diameter 10 cm
Materiaal Porselein

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!