Haarelastiek - Hair jewelry heart Dark blue
Artikelnummer: 12.17.033

Vrolijk je haar op met deze opvallende haar accessoire uit Thailand. Voor een feestje of gewoon op werk, dit haarsieraad wil je hebben. Het haarelastiek is ook super leuk als armband!

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Laura de Monchy - echt Hollands design!
  • Haarsieraad met elastiek.
  • Ook verkrijgbaar in de kleur wit.
  • De haarelastieken zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 

 

Sender

Dit originele haarsieraad is gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein maken en beschilderen zij met de hand. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht. Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.

Return

De productie van deze haarsieraden zorgt voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Dit draagt bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 9,95

Diameter 5 cm
Materiaal Porselein
Vorm Heart

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!