Tas - Pandan avondtasje Green
Artikelnummer: 13.17.010

Straal met dit avondtasje op elk feest! Deze designer avondtas uit Indonesië met riempje is de perfecte accessoire voor een avondje uit, zowel in de kleur roze als groen te verkrijgen.

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Omar Munie - echt Hollands design!
  • Groene avondtas gemaakt van pandan en leer.
  • De tas is 20 x 14 cm.
  • Ook verkrijgbaar in de kleur roze.
  • De tassen zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

 

Sender

Deze bijzondere avondtas is gemaakt door vrouwen in en rond Yogyakarta, Indonesië. Op ambachtelijke wijze vlechten zij de bladeren van de pandan-plant met de hand. De producent geeft de vrouwen de mogelijkheid om zowel thuis als vanuit de werkplaats te werken. Op die manier hebben zij genoeg tijd voor hun familie. Deze tas is het resultaat van hun werk en de samenwerking met ontwerper Omar Munie.

Return

Met het vlechten van de pandanbladeren wordt een oud ambacht in leven gehouden. Daarnaast levert dit werk voor veel vrouwen een vast inkomen op, waardoor ze zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

 

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 49,95

Breedte 20 cm
Hoogte 14 cm
Materiaal Pandan en leer

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!