Notitieboekje - Happy notes A6 Sand
Artikelnummer: 1.17.019

Dit leuke A6 notitieboekje uit Nepal met blanco papier is ideaal voor al je aantekeningen en to-do lijstjes of gewoon om in te tekenen. Gebruik het notitieboekje op school, werk of zelfs op reis.

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Floris Hovers - echt Hollands design!
  • Notitieboekje met harde kaft en blanco papier.
  • A6 formaat.
  • Ook verkrijgbaar in de kleuren geel en roze.
  • De notitieboekjes zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

 

Sender

Dit vrolijke handgemaakte A6 notitieboekje is gemaakt door vrouwen uit de Nepalese hoofdstad Kathmandu en omstreken. Het papier dat ze gebruiken komt van de lokta-plant uit de Himalaya en wordt met de hand geschept. Het hele productieproces is zo omvangrijk dat er minstens 200 handen aan te pas komen, waaronder die van designer Floris Hovers.

Return

Door het maken van deze boekjes van lokta-papier hebben de vrouwen uit Kathmandu een eigen inkomen, waardoor ze onafhankelijk zijn. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in onder meer Nepal. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 9,95

Formaat A6
Papier Blanco
Materiaal Lokta-papier

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!