Slinger - Happiness in a box Hello sunshine & stars
Artikelnummer: 2.17.024

De happiness in a box, een cadeau met symbolische betekenis, is ideaal om op te hangen in de kinderkamer, tijdens een feestje of ter decoratie in je eigen huis. Deze happiness in a box uit Nepal bevat 2 originele slingers waarmee je je interieur helemaal opvrolijkt.

 

Productinformatie

  • De giftbox is 12 x 12 cm, en bevat twee slingers:
    • hello sunshine (goud, 1 m lang)
    • stars (gekleurd, 1 m lang)
  • Het doosje en de slingers zijn gemaakt van handgeschept lokta-papier.
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
  • De happiness in a box is handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 

 

Sender

Deze handgemaakte giftbox met daarin 2 slingers is gemaakt door vrouwen uit de Nepalese hoofdstad Kathmandu en omstreken. Het papier dat ze gebruiken komt van de lokta-plant uit de Himalaya en wordt met de hand geschept. Het hele productieproces is zo omvangrijk dat er minstens 200 handen aan te pas komen.

Return

Door het maken van producten van lokta-papier hebben de vrouwen uit Kathmandu een eigen inkomen, waardoor ze onafhankelijk zijn. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in onder meer Nepal. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 17,95

Materiaal Lokta-papier
Lengte slingers 1 m
Afmetingen giftbox 12 x 12 cm
Tags

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!