Slinger - Paper planes
Artikelnummer: 2.17.027

Wie heeft er vroeger nou geen papieren vliegtuigjes gevouwen? Deze ‘paper planes’ uit Nepal is de perfecte slinger voor een jongenskamer. Ook kun je de slinger ophangen tijdens een verjaardag of geboorte, of cadeau doen!

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Floris Hovers - echt Hollands design!
  • Leuk voor een jongenskamer.
  • De slinger is 2,5 meter lang en bestaat uit drie vliegtuigjes van lokta-papier.
  • De slingers zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

 

Sender

Deze vrolijke handgemaakte vliegtuig slinger is gemaakt door vrouwen uit de Nepalese hoofdstad Kathmandu en omstreken. Het papier dat ze gebruiken komt van de lokta-plant uit de Himalaya en wordt met de hand geschept. Het hele productieproces is zo omvangrijk dat er minstens 200 handen aan te pas komen, waaronder die van designer Floris Hovers.

Return

Door het maken van deze vliegtuigjes van lokta-papier hebben de vrouwen uit Kathmandu een eigen inkomen, waardoor ze onafhankelijk zijn. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in onder meer Nepal. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 14,95

Lengte 2,5 m
Materiaal Lokta-papier
Aantal vliegtuigjes aan één slinger 3

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!