No worry doll
Artikelnummer: 7.17.002

Zoek jij nog een cadeau met symbolische betekenis? De no worry doll uit Guatemala is het symbolische cadeau dat je iedereen wilt schenken. Leg de no worry doll onder je kussen, en je zorgen zullen verdwijnen. 

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Christien Meindertsma - echt Hollands design!
  • Grootte ca. 9 cm.
  • De no worry dolls zijn allemaal anders.
  • Aan elke no worry doll zit een lusje bevestigd zodat je hem bijvoorbeeld ook als sleutelhanger kunt gebruiken of aan je tas kunt hangen.
  • Het kaartje kun je makkelijk opsturen naar iemand die dit poppetje goed kan gebruiken.
  • De no worry dolls zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

 

Sender

Vertel dit grijze poppetje je zorgen en leg hem onder je kussen. Volgens de oud-Guatemalese traditie zijn je zorgen de volgende ochtend verdwenen. Deze unieke no worry doll is gemaakt door Maya-vrouwen uit diverse dorpen in Guatemala. Vanuit huis of met elkaar in groepjes maken zij dit poppetje van overgebleven stukken stof uit de kledingindustrie. Hierbij combineren ze hun oude handwerktechnieken met het moderne ontwerp van Christien Meindertsma. De productie van ambachtelijke producten is voor veel vrouwen op het platteland van Guatemala de enige bron van inkomsten.

Return

De producent van dit poppetje steunt met name alleenstaande vrouwen en zorgt dat zij hun baan kunnen combineren met de zorg voor hun kinderen. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 9,95

Aantal 1
Breedte Ca. 8 cm
Hoogte Ca. 9 cm

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!