Mokken - Two colour cups Pink
Artikelnummer: 12.17.040

Met wie wil jij wel een kopje koffie drinken? Met deze ‘two colour cups’ mokken maak jij zeker indruk. De gekleurde onderkant van deze mokken is gemaakt van een hergebruikte deksel.

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Laura de Monchy - echt Hollands design!
  • Set van twee mokken in één kleur.
  • Ook verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, lichtblauw, rood groen en geel.
  • Hoogte: 11,5 cm, diameter: 8 cm.
  • Vaatwasserbestendig.
  • De knoppen zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 

 

Sender

Deze unieke mokken zijn gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein maken en beschilderen zij met de hand. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht. Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.

Return

De productie van deze mokken zorgt voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Dit draagt bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 24,95

Aantal 2
Hoogte 11,5 cm
Diameter 8 cm
Materiaal Porselein

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!