Vaas - Vase Portugal large Sand
Artikelnummer: 12.17.016

Met deze moderne vaas uit Thailand vrolijk je jouw interieur helemaal op. Je kunt deze grote vaas met mooie bloemen vullen, maar leeg is de vaas ook een prachtige woonaccessoire!

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Laura de Monchy - echt Hollands design!
  • Ook verkrijgbaar in lichtgroen (semi-mat).
  • Hoogte: 45 cm.
  • De vazen zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 

 

Sender
Deze prachtige vaas is één van de pronkstukken van onze collectie. Gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein maken en beschilderen zij met de hand. Bij de productie van deze vaas helpen 3 mensen de vaas uit de mal te krijgen en twee mensen dippen hem in de verf. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht. Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.

Return

De productie van de porseleinen producten zorgt voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Dit draagt bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 99,95

Hoogte 45 cm
Diameter 27 cm
Materiaal Porselein

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!