Wandhaak - The eye hook Yellow
Artikelnummer: 12.17.003

Geen rondslingerende jassen, theedoeken of handdoeken meer. Met deze decoratieve wandhaken uit Thailand houd je je huis opgeruimd. De ophanghaken zijn gemakkelijk in de muur te draaien. Combineer verschillende haken voor een speels effect.

 

Productinformatie

  • Ontworpen door Laura de Monchy - echt Hollands design!
  • Porseleinen wandhaak voor aan de muur.
  • Ook verkrijgbaar in de kleuren zand en groen.
  • Lengte wandhaak: 11 cm, lengte schroef: 3 cm, diameter: 5,5 cm.
  • De wandhaken zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto. 

 

Sender

Deze originele porseleinen wandhaken zijn gemaakt door veelal vrouwelijke werknemers van een familiebedrijf in het noorden van Thailand. Het porselein maken en beschilderen zij met de hand. Door te blijven experimenteren leren deze vrouwen zichzelf nieuwe technieken aan, waardoor ze steeds beter worden in hun ambacht. Dit product is het resultaat van hun vaardigheden en de samenwerking met ontwerper Laura de Monchy.

Return

De productie van deze wandhaken zorgt voor werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Dit draagt bij aan een betere levensstandaard voor werknemers en hun familie. In samenwerking met Plan Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen in ontwikkelingslanden. Jij een mooi product, zij een beter leven.

Prijs is inclusief BTW
Gratis verzendkosten boven €49,95
€ 17,95

Diameter 5,5 cm
Lengte 11 cm
Materiaal Porselein

Together we have a great story to share. Come and join us on our mission!